Lavin Estates | Medelhavsvilla på bästa läge med panoramautsikt över…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Medelhavsvilla på bästa läge med panoramautsikt över havet

Fakta Bilder

314m2 3 Sovrum i Bendinat & Illetes

Denna fastighet ligger på ett av de bästa lägena i Bendinat och har panoramautsikt över Palmabukten och ut över det öppna havet. Fastigheten i klassisk medelhavsstil erbjuder en bekväm boendeupplevelse med högt i tak, mambogolv och följande fördelning: Från entréhallen leder dubbla dörrar till vardagsrummet med havsutsikt, en separat matplats och ett arbetsrum. På denna nivå finns också två gästrum, två badrum, ett en-suite, ett rymligt kök och ett grovkök. På övervåningen finns master-bedroom med omklädningsrum och badrum en-suite med badkar och dusch och en 32 m2 stor terrass. Från vardagsrummet har du tillgång till en 60 m2 täckt terrass. Bara några steg leder ner till den soliga poolterrassen. Extra: centralvärme, luftkonditionering och ett dubbelgarage.

 • Boyta

  314m2
 • Tomt

  1004m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02NU7Q
 • Badrum

  3
 • Pris

  4 874 520 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: