Lavin Estates | Modern Avant-garde lyxvilla med gästlägenhet
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern Avant-garde lyxvilla med gästlägenhet

Fakta Bilder

637m2 5 Sovrum i Nova Santa Ponsa

Denna modernt designade villa vid golfbanan erbjuder en privilegierad och bekväm livsstil kombinerad med perfekt avskildhet och en livskvalitet som uppfyller de högsta standarderna. Fastigheten, som är genomtänkt in i minsta detalj, ligger på en plan och rymlig tomt och övertygar med en förstklassig utrustning med högsta kvalitetskrav. Utöver ett högkvalitativt kök och ett rymligt vardagsrum erbjuder villan fem rymliga sovrum med badrum en-suite. I fastighetens utomhusområde återfinns en rymlig pool och en fullt utrustad grillplats, samt ett högkvalitativt utomhuskök, som inbjuder till att tillbringa oförglömliga sommarkvällar med vänner och familj. Andra funktioner i fastigheten är: bodega, gym, separat lägenhet, förinstallation för bastu, grillplats, domotic-system, golvvärme, luftkonditionering, pool (15m) och ett garage med 3 parkeringsplatser och en parkeringsplats utomhus.

 • Boyta

  637m2
 • Tomt

  28920m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02A97J
 • Badrum

  6
 • Pris

  9 408 000 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: