Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Med fantastiskt havsutsikt i Cas Catala ligger denna magnifika villa - Sold

Fakta Bilder

Helt ny tidsenlig modern villa med panoramavy över Palmabukten - Sold

Arkitektritad lyxvilla med panorama havsutsikt i Cas Catla - unikt tillfälle

Med en oslagbar utsikt över Palmabukten kommer detta drömhem att byggas i Cas Catala av en prisbelönad arkitekt som beräknas vara inflyttingsklar vid årets slut. Här möts samtida och modern design, högsta byggkvalitet, klara linjer samt eleganta inslag av trä- och naturstenelement i en mycket lyckad kombination. De stora glaspartier som sträcker sig från golv till tak i nästan alla rum erbjuder redan vid inträde till villan en makalös utsikt över havet. Villan byggs på en ca 834 kvm stor tomt med en boyta på omkring 330 kvm och förses med flertal sköna terrassområden för både sol och skugga, en snygg trädgårdsanläggning med stor gräsmatta och ett vackert poolområde. Villan får två plan och innehåller rymlig salong/matsal och med öppningsbar glasfront mot träterrassen som suddar ut gränsen mellan inne och ute, ett elegant och komplett utrustat kök med angränsande terrass. Det kommer att finnas fyra sovrum, alla med privata badrum en suite; ett av dem dessutom med dressingroom. Därutöver är ett kontorsrum planerad som också kan användas till sovrum. Från den stora takterrassen är blicken mot Palmabukten helt betagande. Övriga faciliteter och utrustning som detta mycket eleganta hem erbjuder är bla luftkonditionering, golvvärme, vinkällare, förråd, BUS-system samt ett garage och två p-platser utomhus. Bostaden ligger centralt med bara en fem minuters biltur till Palma och helt nära den exklusiva marinan Puerto Portals.

 • Boyta

  330m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  104316
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: