Lavin Estates | Modern designervilla med utmärkt havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern designervilla med utmärkt havsutsikt - Sold

Fakta Bilder

359m2 5 Sovrum i Bendinat - Sold

Denna renoverade villa av högsta kvalitet ligger i det exklusiva och eftertraktade bostadsområdet Anchorage Hill i Bendinat och erbjuder fantastisk havsutsikt över hela Palmabukten. Bostadsytan är uppdelad på två våningar, på nedervåningen ett rymligt vardagsrum med dubbelt högt i tak, ett fullt utrustat kök med öppen planlösning, ett TV-rum, kontor, gästtoalett, förråd och skafferi. På övervåningen finns 4 sovrum-en-suite, alla med fantastisk havsutsikt. Utomhusområdet är noggrant utformat för att ge dig bekvämligheten att njuta av en mysig atmosfär året runt. Rymliga öppna och täckta terrasser, grillplats, loungeområden, jacuzzi och vid den stora saltvattenpoolen. Andra anmärkningsvärda funktioner i villan inkluderar golvvärme, luftkonditionering h / c, värmepump, SONOS-system, domotiskt system, förinstallation för solsystem och en rymlig parkeringsplats utomhus. Anchorage Hill ligger mellan golfklubben Bendinat och den prestigefyllda marinan Puerto Portals och har utmärkta förbindelser till öns huvudstad Palma.
 • Boyta

  359m2
 • Tomt

  924m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02QBHW
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: