Lavin Estates | Modern designvilla med oslagbar havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern designvilla med oslagbar havsutsikt

Fakta Bilder

594m2 5 Sovrum i Camp de Mar

Denna villa i söderläge ligger på en förhöjd tomt i ett exklusivt område med utsikt över viken i Camp de Mar, bara några minuters promenad från sandstranden och Golf Andratx. Villan stod färdig 2019, och är byggd med de bästa materialen kombinerat med modern design och avancerade tekniska specifikationer. Med en generös yta på 592 m2 är denna ljusa fastighet utrustad med fönster från golv till tak och erbjuder en underbar utsikt från alla rum. Första våningen består av en rymlig och inbjudande hall och en fristående gästlägenhet med ett sovrum, ett badrum och ett pentry. Den moderna spiraltrappan leder upp till huvudplanet med fyra sovrum, alla med badrum en-suite. Vardagsrummet med öppet vardagsrum / matsal och kök leder till den rymliga terrassen med havsutsikt. Poolområdet erbjuder gott om plats att njuta av solen. Andra extrafunktioner i villan inkluderar en underjordisk parkering med plats för fyra bilar och en hiss som når alla våningar.

 • Boyta

  594m2
 • Tomt

  1396m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02N6MH
 • Badrum

  5
 • Pris

  5 336 820 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: