Lavin Estates | Modern designvilla nära de vackra sandstränderna
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern designvilla nära de vackra sandstränderna

Fakta Bilder

355m2 4 Sovrum i Sol de Mallorca

Med fönster från golv till tak, i ett lugnt bostadsområde och bara 5 minuters promenad från en vacker sandstrand hittar man denna moderna villa. På entréplan finns ett öppet vardagsrum med matplats, ett kök ritat av Birgit Müller, ett sovrum med badrum en-suite och en gästtoalett. Öppna och täckta terrasser leder från vardagsrummet till trädgården och den uppvärmda poolen, som är idealisk under alla årstider. Den övre våningen erbjuder ett rymligt master-bedroom med omklädningsrum och badrum en-suite, ytterligare 2 sovrum och tillgång till en stor terrass med panoramautsikt. På den ca 240 m2 stora takterrassen njuter man av solen under hela dagen och här finns också utrymme för sport, avkoppling med vänner och det perfekta stället att se solnedgången med en drink. Härifrån har man partiell utsikt över havet. Funktionerna i fastigheten inkluderar: golvvärme, luftkonditionering (h/c), natursten och ekgolv, uppvärmd pool och parkeringsplats för 3 bilar.

 • Boyta

  355m2
 • Tomt

  1310m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02M6Z9
 • Badrum

  4
 • Pris

  3 233 100 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: