Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • MODERN DUPLEXLÄGENHET MED UTSIKT ÖVER HAMNEN

Fakta Bilder

98m2 2 Sovrum i Andratx

Denna moderna duplexlägenhet med sydläge ligger i ett exklusivt bostadskomplex och imponerar med sin unika utsikt över hamnen i Port Andratx och ut över havet. Lägenheten har två sovrum med två badrum med eget badrum. Ett modernt, öppet Birgit Müller-kök erbjuder tillräckligt med utrymme för att förbereda kulinariska läckerheter. Lägenheten övertygar med sin högkvalitativa möbler som passar perfekt med det ljusa och moderna inredningskonceptet. Två terrasser är perfekta att sola och koppla av hela dagen. Hela lägenheten är luftkonditionerad och har golvvärme. Den ytterligare utrustningen inkluderar ett domotiskt system, ett integrerat ljudsystem, ett larmsystem samt en parkeringsplats i garaget. Två pooler är för vanligt bruk.

 • Boyta

  98m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  01IM8O
 • Badrum

  3
 • Pris

  1 461 581,80 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: