Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern familjevilla i ett eftertraktat bostadsområde

Fakta Bilder

408m2 6 Sovrum i Bonanova

I La Bonanova, ett av de lugnaste och mest eftertraktade bostadsområdena i utkanten av Palma har mycket nära till strandpromenaden, havet och bara 10 minuter från Palmas centrum, med goda kommunikationer och i en lugn och elegant miljö hittar vi detta vackra hus bestående av två våningar med källare. Villan har 6 sovrum + 1 sovrum med badrum en-suite, oberoende av resten av huset, 4 badrum och 2 toaletter, grovkök, förråd, gym, privat uppfart och garage för 3 bilar, pool med saltvatten och privat trädgård. Ett hus i ett av de bästa områdena i Palma.

 • Boyta

  408m2
 • Tomt

  650m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  02P0QP
 • Badrum

  6
 • Pris

  2 708 529,20 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: