Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern Finca med separat gästhus

Fakta Bilder

236m2 4 Sovrum i Santa Maria del Cami

Denna finca är en sann wellness-oas i Santa Maria och erbjuder tre sovrum och två badrum i huvudbyggnaden och ett gästhus med ytterligare ett sovrum med badrum. Ett enplanshus med högt i tak och en vacker innergård skapar en trevlig känsla av välbefinnande. Tack vare den höga takhöjden används utrymmet delvis som vind som ger extra utrymme. Vardagsrummet har en extra yta på ca 35 m2 som kan användas som kontor. För att komma till gästhuset, går man igenom fruktträdgården med en mängd inhemska träd och buskar. Faciliteterna inkluderar golvvärme och luftkonditionering, samt kommunal el och en privat brunn för vattenförsörjning.

 • Boyta

  236m2
 • Tomt

  5026m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02J27E
 • Badrum

  4
 • Pris

  1 956 136,05 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: