Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • MODERN FINCA MED UTHYRNINGSLICENS - Sold

Fakta Bilder

370m2 4 Sovrum i Binissalem - Sold

Denna Finca på landet består av ett ljust och rymligt hus i loftstil med totalt fyra rymliga sovrum, två på bottenvåningen och två på första våningen och tre badrum. Det stora vardagsrummet / matsalen är utrustad med en öppen spis och luftkonditionering, som också fungerar som en värmepump vid behov (t.ex. om oljeuppvärmningen inte fungerar), samt golvvärme i hela huset. Det finns tre stora terrasser, varav en är täckt, och den privata trädgården med pool. Alla fönster och dörrar är dubbelglasade och flera meter kablar för nätverk, telefon och UPS (oavbruten strömförsörjning) läggs i huset. Det finns många anslutningar för datorarbetsplatser. Dessutom har fastigheten ett pensionat som är mycket bekvämt och fullt utrustat med oljevärme och en pelletsspis, ett sovrum, ett badrum, ett kök och ett vardagsrum. Landshuset ligger på en tomt med cirka 570 mandelträd och är idealisk för kreativa familjer, familjeföretag, etc. Andra funktioner: stabilt med tre lådor, egen brunn, 15 000 liters tank och stadselektricitet (trefas, trefas).

 • Boyta

  370m2
 • Tomt

  29400m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02ERI3
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: