Lavin Estates | MODERN FINCA MED VACKER UTSIKT ÖVER TRAMUNTANA BERGEN
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • MODERN FINCA MED VACKER UTSIKT ÖVER TRAMUNTANA BERGEN - Sold

Fakta Bilder

253m2 4 Sovrum i Andratx - Sold

Denna moderna finca i Andratx ritades av en välkänd arkitektbyrå i Port Andratx. Från utsidan är det en Mallorkinsk finca som byggdes med de bästa materialen och från insidan är det ett modernt hus med alla bekvämligheter man kan önska sig. På bottenvåningen finns ett stort öppet rum (ca 70m) med vardagsrum, matsal och Noltekök med Siemens vitvaror. På bottenvåningen finns även en gästtoalett och tre sovrum med badrum en-suite. Alla rum har tillgång till en täckt och öppen terrass på 150 m² med utsikt över staden och bergen samt en vacker pool med utomhusdusch. På övervåningen finns master bedroom med eget badrum och täckt terrass. Maskin- och förråd finns i den 40 m² stora källaren. Huset har golvvärme (värmepump), luftkonditionering h/c, avkalkningssystem och larmsystem.

 • Boyta

  253m2
 • Tomt

  3390m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02NAKZ
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: