Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern Finca med vacker utsikt och egna olivträd

Fakta Bilder

327m2 4 Sovrum i Villafranca

Denna moderna och rymliga Finca byggdes 2014 och tack vare sitt höga läge erbjuder en fantastisk utsikt över det kuperade landskapet i öns centrum. En vacker innergård med en liten fontän leder till ingången, som erbjuder en direkt utsikt över landskapet. Entrén leder in till ett mycket rymligt vardagsrum på ena sidan som kombineras med ett öppet kök med en trevlig matplats. Alla rum har tillgång till den stora terrassen som vetter mot poolen. På denna sida av Fincan finns också ett sovrum med badrum en-suite och en tvättstuga. På andra sidan entréområdet finns sovrummet med badrum, två sovrum och ett annat badrum samt ett gästbadrum. Det kärleksfullt utformade utomhusområdet inrymmer den utomordentligt stora saltvattenpoolen (14 x 4 meter), som är omgiven på en sida av sand och skapar en trevlig strandatmosfär. Det finns också många vackra platser att njuta av utsikten, till exempel en öppen spis med sittplatser. Det finns också cirka 300 olivträd på den stora fastigheten. Finca erbjuder också en grillplats, golvvärme, luftkonditionering varm / kallt, en öppen spis, ett larmsystem, ett bevattningssystem, elektricitet i staden och en egen brunn

 • Boyta

  327m2
 • Tomt

  16600m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02D798
 • Badrum

  3
 • Pris

  2 020 675,50 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: