Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern högkvalitativ familjevilla nära Port Adriano

Fakta Bilder

136m2 3 Sovrum i Cala Vinyas

Dessa moderna villor och parhus är byggda med hög standard och ligger i ett lugnt bostadsområde i Cala Vinyas, bara några minuters bilresa från småbåtshamnen i Puerto Portals och Port Adriano och cirka 20 minuter från Palma. Det finns två vackra, orörda vikar inom gångavstånd. Mourelle-komplexet består av 14 parhus och 6 villor. Inbäddad i vackert anlagda trädgårdar, en stor gemensam pool med terrasser inbjuder dig att njuta av den mallorcanska solen. För dem som föredrar en privat pool i sin egen trädgård är detta också möjligt mot en extra kostnad. Villorna är alla enplansvillor. Förutom tre sovrum och två badrum, erbjuder ett stort, ljust vardagsrum och matsal med ett integrerat öppet kök och stora fönsterfronter till terrassen och trädgården plats för ett avslappnat familjeliv. Uteplatsen i mitten av varje villa skapar en mycket speciell atmosfär, som ger extra ljus in i huset och är tillgänglig från vardagsrummet. Golvvärme och luftkonditionering varm / kall garanterar en trevlig livsmiljö året runt. Förutom modern, högkvalitativ utrustning fästes stor vikt vid hållbarhet och energieffektivitet när man planerade projektet. Varje villa har 2 parkeringsplatser i garage och ett förråd. Du har direkt tillgång till huset från garaget. Den privata takterrassen inbjuder till att njuta av den vackra panoramautsikten. Mourelle är det perfekta projektet för alla familjer som vill bo tyst och lungt men ändå centralt på sydvästra Mallorca, med alla bekvämligheter i ett bostadsområde och ändå i sitt eget hus med gott om privat utomhusytor.

 • Boyta

  136m2
 • Tomt

  273m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02LUY3
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 539 953,14 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: