Lavin Estates | Modern högkvalitativ villa nära stranden
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern högkvalitativ villa nära stranden

Fakta Bilder

549m2 5 Sovrum i Cala Vinyas

Denna nybyggda villa i modern stil med ett härligt söderläge ligger i ett av de mest eftertraktade områdena på sydvästra delen av ön, Cala Vinyas. Denna högkvalitativa villa har en öppen planlösning, 5 rymliga sovrum, 5 badrum en-suite, ett öppet och ljust vardagsrum/matsal och ett fullt utrustat kök i hög kvalitet. Sovrummen på andra våningen har alla eget badrum och klädkammare - det är också här man når den stora terrassen. Fastigheten är omgiven av en lummig trädgård och erbjuder fri utsikt över den omgivande naturen och har mycket avskildhet. Den vackra stranden i Cala Vinyas ligger bara några minuters promenad bort. Denna exklusiva och eleganta villa är idealisk för en familj då den ligger i närheten av affärer, skolor och Palmas centrum. Andra funktioner i fastigheten inkluderar: pool, garage, utomhusparkeringsplats, reversibel luftkonditionering och golvvärme.

 • Boyta

  549m2
 • Tomt

  1400m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02O8DO
 • Badrum

  5
 • Pris

  3 382 320 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: