Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern lägenhet med högt söderläge

Fakta Bilder

150m2 3 Sovrum i Bonanova

Denna moderna lägenhet med duplexterrass är en del av en liten bostadsrättsförening med bara 3 grannar. Det upphöjda läget såväl som den södra exponeringen och den moderna arkitekturen lämnar mycket ljus i huset och endast de bästa materialen användes. Huvudentrén ligger på övervåningen, där det finns ett vardagsrum med ett öppet kök, en toalett och en terrass på cirka 22 m2. Bottenvåningen har tre sovrum, alla med eget badrum och en terrass på cirka 10 m2. På takterrassen på 52 m2 kan du njuta av en fantastisk utsikt över havet och det är möjligt att installera ett utomhuskök. Hela huset är utrustat med stadsgasvärme och luftkonditionering. Erbjudandet kompletteras med två stora garage och ett förråd.

 • Boyta

  150m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02F8ZN
 • Badrum

  3
 • Pris

  1 485 687,50 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: