Lavin Estates | MODERN, LYXIG FAMILJEVILLA UNDER UPPBYGGNAD
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • MODERN, LYXIG FAMILJEVILLA UNDER UPPBYGGNAD - Sold

Fakta Bilder

603m2 5 Sovrum i Santa Ponsa - Sold

Denna moderna och vackra fastighet är för närvarande under uppbyggnad. Det ligger på en plan tomt, intill ett grönområde. På bottenvåningen består denna villa i minimalistisk stil av ett vardagsrum med matsal med ett öppet kök och ett gästrum med eget badrum. På första våningen finns ett rymligt sovrum med eget badrum och tillgång till en terrass. Det finns också ytterligare tre sovrum och ytterligare två badrum på denna våning. Fastigheten har också en källare där man har möjlighet att omvandla rummet efter sina egna önskemål, tex. en biograf eller ett gym. Tack vare villans utformning, plana tomt och läge är fastigheten idealisk för familjer - det angränsande grönområdet är idealiskt för jogging eller promenader. Extra fördelar: dubbelgarage, golvvärme, luftkonditionering. Slutförandet planeras till slutet av år 2021.

 • Boyta

  603m2
 • Tomt

  1137m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02ITMG
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: