Lavin Estates | Modern lyxlägenhet i en byggnad från 1600-talet mitt…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern lyxlägenhet i en byggnad från 1600-talet mitt i Palma stad

Fakta Bilder

227m2 3 Sovrum i Palma

Detta är ett restaureringsprojekt av en historisk 1600-talsbyggnad i hjärtat av staden Palma de Mallorca. Huset bevarar element av stort konstnärligt och arkitektoniskt värde, såsom fasaden, den emblematiska innergården och trädgården, som är karakteristiska för de gamla karthusiska pubarna. Det kommer att rymma sex exklusiva bostäder som erbjuder en perfekt kombination av arkitektur, modernitet och inredning. En av dem är denna exklusiva duplexlägenhet med högt i tak med utsikt över den vackra trädgården och innergården på 227m2 och terrassen på 9m2. Den exklusiva lägenheten har ett elegant vardagsrum, ett rymligt kök med matplats, tre sovrum med eget badrum och en gästtoalett. Ett garageutrymme i fastigheten ger extra bekvämlighet. Beräknad slutförande: 03/2022.

 • Boyta

  227m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02K8JM
 • Badrum

  3
 • Pris

  2 900 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: