Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Magnifik villa med vidsträckt havsutsikt i Cala Moragues

Fakta Bilder

360m2 6 Sovrum i Puerto Andratx

Denna moderna lyxvillan ligger på absolut toppläge med drömlik panoramablick i Cala Moragues, Port Andratx. Villan byggdes 2001, totalrenoverades helt nyligen med material av högsta kvalitet och är därför som ny. Fastighetens tomtmark är på ca 1551 kvm, bebyggd område ca 543 kvm, bostadsytan omkring 360 kvm, samt sköna både öppna och överbyggda terrassområden om totalt ca 77 kvm, en ca 35 kvm stor och uppvärmningsbar pool och en mycket vackert anlagd trädgård gör denna vackra bostad komplett. Villan har tre våningsplan. I entréplan ligger en stor välkomnande hall, generös salong med öppen spis och matplats, köket som är modern och komplett utrustat samt en sovrumssvit med walk-in-closet. Dessutom finns en gästtoalett samt utgång till en underbar terrass och poolområdet på detta plan. En trappa upp finns tre eleganta sovrumssviter, samtliga med walk-in-closet och terrassutgång. En av sviterna förfogar dessutom över egen terrass. Som extra plus erbjuder detta luxuösa boende en gästlägenhet som är inredd med sovrum, walk-in-closset och badrum samt privat terrass. I bottenvåningen finns dubbelgarage, kontor som också kan användas till extra sovrum vid behov och ett grovkök. Detta drömhem har byggds och inreds med stor känsla för detaljer och toppkvalitet. Övriga faciliteter och utrustning inkluderar en hiss som förbinder våningsplanen, treglasfönster, centralvärme, golvvärme, aircondition varm/kallt, rörelsedetektorer, video intercom, alarmsystem, automatiskt bevattningssystem för trädgården, bodega, jacuzzi, BBQ-område och en patio. Puerto Andratx med marinan, exklusiva restauranger och barer är bara några minuter bort och till Palma stad tar det bara 20 minuter att åka till med bil.

 • Boyta

  360m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  2804
 • Badrum

  6
 • Pris

  9 434 265 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: