Lavin Estates | Modern lyxvilla med en lummig medelhavsträdgård
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern lyxvilla med en lummig medelhavsträdgård - Sold

Fakta Bilder

189m2 4 Sovrum i Santa Ponsa - Sold

Denna moderna lyxfastighet har renoverats med stor uppmärksamhet på detaljer och ligger i ett av de mest eftertraktade bostadsområdena i Nova Santa Ponsa. Villan imponerar med ett ljust vardagsrum med högt i tak, ett modernt, öppet kök med grovkök, fyra sovrum, alla med badrum en-suite. Nästan varje rum leder till den stora uteplatsen - här hittar du en lummig medelhavsträdgård och många terrasser som omger poolen. Takterrassen erbjuder ett utekök som inbjuder till grillning och en hisnande utsikt över Tramuntanabergen och havet. Tack vare den stora tomten på ca 1 639 m2 har villan i bungalowstil fortfarande en utbyggnadsreserv så att fastigheten skulle kunna utökas vid behov. Garaget och utomhusparkeringsplatserna avrundar detta fantastiska fastighetserbjudande. Extra: golvvärme, luftkonditionering, öppen spis.

 • Boyta

  189m2
 • Tomt

  1639m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02HECJ
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: