Lavin Estates | Modern lyxvilla med sensationell havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern lyxvilla med sensationell havsutsikt

Fakta Bilder

308m2 3 Sovrum i Puerto Andratx

Denna moderna lyxvilla ligger i den skyddade villaparken "New Folies", bara två minuter med bil från strandpromenaden i Port Andratx med sina restauranger och butiker. Komplexet har en stor gemensam pool med gym. Villan är ett av tre fristående hus och erbjuder en privat trädgård och pool, 3 sovrum med 3 badrum, ett stort vardagsrum med fullt utrustat kök, tvättstuga och gästtoalett. En privat uppfart och två parkeringsplatser ger extra komfort och erbjuder en speciell funktion i komplexet. Ett VIP-kort till Beach Club Cala Llamp och möjligheten att använda klubbhuset Gran Folies med concierge, inomhuspool och gym avslutar erbjudandet.

 • Boyta

  308m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02JAOM
 • Badrum

  3
 • Pris

  4 486 725 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: