Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • MODERN LYXVILLA MED VIDUNDERLIG HAVSUTSIKT

Fakta Bilder

376m2 4 Sovrum i Cala Pi

Fri utsikt, lugnt och privat läge, modern och minimalistisk arkitektur. Denna tvåvåningshus i söderläge ligger vid första havslinjen i det idylliska bostadsområdet Cala Pi. Från nästan alla rum kan du njuta av den magnifika utsikten över havet och den vackra ön Cabrera. Det finns ett vardagsrum med matsal med öppen planlösning, med högkvalitativa apparater och direkt tillgång till terrassområdet, delvis täckt med glasfönster som gör att det ger en öppen känsla. Både terrassen och poolområdet inbjuder till att koppla av. Alla rum är rymliga och dekorerade med utmärkt smak och har badrum med eget badrum. Master-sviten har ett litet vardagsrum, öppen spis, omklädningsrum och ett imponerande badrum som ger en intryck av att vara på en båt. Designmöblerna är eleganta och enkla. Utan tvekan ett utmärkt tillfälle för dem som uppskattar livet vid havet.

Ytterligare funktioner: garage, golvvärme, uppvärmd saltvatten infinitypool, luftkonditionering, tvätt, larmsystem, takterrass, etc.

 • Boyta

  376m2
 • Tomt

  1196m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02EQ8O
 • Badrum

  4
 • Pris

  3 586 733,90 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: