Lavin Estates | Modern lyxvilla på bästa läge med egen Beach Club
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern lyxvilla på bästa läge med egen Beach Club

Fakta Bilder

248m2 3 Sovrum i Andratx

Denna nya och moderna villa ligger i den exklusiva gated community New Folies. New Folies ligger i Port Andratx, den välkända fiske- och yachthamnen på sydvästra Mallorca och erbjuder alla bekvämligheter. Förutom en vackert anlagd gemensam pool och en privat träningsstudio, har den framtida ägaren också möjlighet att använda Gran Folies Clubhouse med concierge- och hälsoavdelning och får ett VIP-kort för Gran Folies Beach Club. Byggt med material av högsta kvalitet och utrustat med den senaste tekniken lämnar detta hus inget övrigt att önska. Förutom ett rymligt vardagsrum och matplats med ett fullt utrustat lyx-kök, tre sovrum med badrum en-suite, har denna villa en stor trädgård med en vacker terrass och relaxavdelning. Detta inkluderar ett privat garage med ett förråd framför huset, ytterligare en garageplats, tvättstuga och många andra tillbehör som golvvärme och luftkonditionering via värmepumpar och solenergi, säkerhetsövervakning, privat pool, smart hem och elektriska fönsterluckor.

 • Boyta

  248m2
 • Tomt

  457m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02N6H9
 • Badrum

  3
 • Pris

  4 496 765 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: