Lavin Estates | Modern ny villa med fantastisk utsikt över Medelhavet
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern ny villa med fantastisk utsikt över Medelhavet

Fakta Bilder

181m2 3 Sovrum i Puerto Andratx

Ovanför hamnen i Puerto Andratx, med en underbar utsikt över havet, byggs för närvarande det exklusiva bostadsprojektet Amber Village, som består av 24 hus i Medelhavsstil, utrustade med moderna bekvämligheter. Huset erbjuder ett rymligt vardagsrum och matsal med ett öppet kök på första våningen. Förutom ett stort fönster och en öppen spis, erbjuder det vackra vardagsrummet också tillgång till en mysig terrass med vid utsikt. På bottenvåningen finns det stora sovrummet med ett fantastiskt badrum, med massor av naturligt ljusinsläpp och utsikt över den privata uteplatsen, samt ytterligare två dubbelrum och ett extra badrum. Från rummen finns också tillgång till den privata trädgården. En annan höjdpunkt i fastigheten är den rymliga takterrassen med utekök, chill-out-område och en liten privat pool. Här kan man njuta av solskenet och samtidigt ha en fantastisk utsikt över foten av världskulturarvet Tramuntana bergen till den vackra hamnen. En inbjudande infinity-pool och Medelhavsträdgårdar kompletterar de gemensamma områdena i bostadsområdet Amber Village. Det naturliga designkonceptet ger inredningen mycket ljus och skapar en känsla av bra atmosfär där man mår bra. Ytterligare funktioner i husen inkluderar golvvärme, luftkonditionering, natursten och ekgolv, högkvalitativt modernt öppet kök och inbyggda skåp från Poliform, byggtjänster, tvättstuga, privat hiss och ett garage för 2 bilar. Ingen önskan förblir ouppfylld här - den perfekta semesterfastigheten i en idyllisk miljö som också uppfyller de högsta kraven på hållbarhet.

 • Boyta

  181m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  0294HP
 • Badrum

  2
 • Pris

  2 079 132 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: