Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern nybyggd familjevilla med gångavstånd till havet

Fakta Bilder

554m2 5 Sovrum i Sol de Mallorca

Beläget nära den vackra bukten Portals Vells och i det lugna bostadsområdet Sol de Mallorca, erbjuder denna nybyggda villa exceptionell komfort med öppna ytor och rymliga terrasser. När man kommer in i fastigheten hittar man foajén, ett stort vardagsrum och matsal och ett kök med en matlagnings-ö. Det finns också en rymlig sovrumssvit, gästtoalett och tvättstuga. På detta plan finns det även terrasser för att njuta av villan året runt - ett poolbad och en saltvattenpool. Trädgården erbjuder avskildhet från grannarna. Den första våningen består av två sviter med master sovrum och ytterligare två sviter med sovrum, alla med tillgång till terrasser. Funktionerna inkluderar sten-, keramik- och trägolv, luftkonditionering, golvvärme, ett dubbelgarage och ytterligare parkering utanför samt en hiss från garaget till första våningen. Man har också tillgång till en takterrass med utsikt över bukten Portals Vells och de omgivande grönområdena. Detta är ett perfekt familjehem för semestrar och boende året runt då det bara är några minuters promenad till stranden och 20 minuter till Palma.

 • Boyta

  554m2
 • Tomt

  1358m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  0294MZ
 • Badrum

  5
 • Pris

  3 976 707,95 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: