Lavin Estates | Modern nybyggd villa "Clavellmar" med havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern nybyggd villa "Clavellmar" med havsutsikt - Sold

Fakta Bilder

425m2 4 Sovrum i Camp de Mar - Sold

"Clavellmar" är en fantastisk modern villa i Camp de Mar, bara några minuter från den framstående lyx- och fiskehamnen Port Andratx i den exklusiva sydvästra delen av Mallorca. Med sitt spektakulära läge på en kulle erbjuder den otroligt vacker utsikt över bukten och det öppna havet. Den imponerande designen kombinerar utskjutande strukturer med fräsch vit puts och en perfekt utformad minimalistisk glasfasad. Byggnaden är sömlöst integrerad i den naturliga omgivningen med en klassisk kombination av kalksten och vackert utformade naturliga mallorkinska stenväggar. De finaste naturmaterialen har använts för inredningen. Det finns också en perfekt balans mellan ljus och skugga, vilket skapar en atmosfär som är både bekväm och trevlig.
 • Boyta

  425m2
 • Tomt

  1075m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02RI8M
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: