Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern nyrenoverad drömvilla omgiven av pinjeträd

Fakta Bilder

267m2 3 Sovrum i Camp de Mar

Biniorella är ett vackert och lugnt bostadsområde mellan Port Andratx och Camp de Mar. Detta moderna och helrenoverade hus är omgivet av pinjeträd på en plan tomt med ett stort grönområde. På bottenvåningen finns ett sovrum med eget badrum, ett modernt och fullt utrustat kök, en öppen matsal och det ljusa vardagsrummet med tillgång till poolterrassen och trädgården samt en gästtoalett. På övervåningen finns det stora sovrummet med eget badrum och garderob. Ytterligare ett sovrum återfinns på övervåningen. Från båda rummen har man tillgång till den stora täckta terrassen med utsikt över poolen och skogen. Huset är fullt möblerat och utrustat.

 • Boyta

  267m2
 • Tomt

  1131m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02JDG9
 • Badrum

  3
 • Pris

  2 062 716,25 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: