Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern nyrenoverad villa med härlig havsutsikt

Fakta Bilder

324m2 4 Sovrum i Costa den Blanes

Denna moderna villa har nyligen totalrenoverats och utökats. På entréplanet finns vardagsrum och matsal, öppet kök, sovrum, badrum och tvättstuga. Steg leder från den täckta terrassen till trädgården och den härliga saltvattenpoolen. På övervåningen finns det stora sovrummet med badrum en-suite, ett andra sovrum med badrum och garage för en bil. I källaren finns ett stort universalrum, som t.ex. kan användas som ytterligare ett sovrum eller som ett gym samt ett badrum. Faciliteterna inkluderar luftkonditionering och centralvärme.

 • Boyta

  324m2
 • Tomt

  752m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02JX66
 • Badrum

  3
 • Pris

  3 448 543,70 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: