Lavin Estates | Modern stenfinca med fantastisk utsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern stenfinca med fantastisk utsikt - Sold

Fakta Bilder

204m2 3 Sovrum i Puerto Andratx - Sold

Bara några minuter från hamnen i Port Andratx ligger detta helrenoverade hus på en tomt på cirka 3000 m² och har en fantastisk utsikt över bergen och hamnen. Fincan totalrenoverades med högkvalitativa material och den senaste tekniken. På bottenvåningen finns det ljusa vardagsrummet och matsalen med öppen spis och ett fullt utrustat kök (Birgit Müller) och en gästtoalett. På övervåningen återfinns det stora sovrummet med eget badrum samt ytterligare två sovrum och två badrum. Alla rum har tillgång till en stor terrass med vacker utsikt över hamnen. Utomhusområdet erbjuder många möjligheter för avkoppling med terrasserna, jacuzzin, den stora poolen och den vackra Medelhavsträdgården. Ytterligare tillbehör är ett BUS-system, parkettgolv i rummen, en källare med ett teknikrum, övervakningskameror och Sonos-system.

 • Boyta

  204m2
 • Tomt

  3100m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02KC2Q
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: