Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • MODERN STOR VILLA MED HAVSUTSIKT

Fakta Bilder

389m2 6 Sovrum i Portals Nous

Detta rymliga hem är perfekt för semester och perfekt för boende året runt. Inom gångavstånd från byn Portals Nous och i närheten av flera lokala och internationella skolor är det ett bra alternativ för familjer. På ingångsplanet har villan ett stort öppet vardagsrum och matsal som rinner ut till huvudterrassen, ett levande i kök med matsal, ett sovrum med badrum badrum och ett kontor eller barnlekrum med badrum badrum. Trappa leder upp till första våningen där det finns en rymlig sovrumsvit med havsutsikt. Dessutom finns det två gästbedömningar med badrum med eget badrum och 2 sovrum som delar badrum. Terrassen och poolområdet, har en sydvästlig orientering för erbjuder gott om utrymme för middagar och underhållning och leder ner till två nivåer av platt trädgård perfekt för barn att leka. En intern trappa ansluts ner till källaren där det finns ett 2-bil garage, tvättstuga och gott om lagringsutrymme. Egenskaperna inkluderar centralvärme och luftkonditionering för komfort året runt och dessutom finns det säker parkering för flera bilar till garaget.

 • Boyta

  389m2
 • Tomt

  1270m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  02GG1E
 • Badrum

  5
 • Pris

  3 362 255 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: