Lavin Estates | Modern trädgårdslägenhet bredvid golfbanan
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern trädgårdslägenhet bredvid golfbanan - Sold

Fakta Bilder

127m2 2 Sovrum i Bendinat - Sold

Denna vackra trädgårdslägenhet ligger i bostadsområdet "Es Pinar" i Old-Bendinat, som byggdes 2014. Boytan på 127 m² är uppdelad i en entré, ett rymligt vardagsrum med matplats, ett fullt utrustat kök, ett sovrum med eget badrum och ett annat sovrum också med eget badrum och en gästtoalett. Fastighetens bekvämligheter inkluderar: luftkonditionering w / c, golvvärme, centralt DOMOTIC-system, dubbelglasade fönster av hög kvalitet, inbyggda garderober, separat tvättstuga, larmsystem, 1 underjordisk parkeringsplats, 1 förråd och en parkeringsplats utanför. Samhället med 24-timmars säkerhetstjänst imponerar med sin moderna arkitektur, högkvalitativa möbler, en vacker utsikt över det intilliggande naturreservatet, golfbanan i Bendinat och den välskötta gemensamma trädgården med stor saltvattenpool.
 • Boyta

  127m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02S8JZ
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: