Lavin Estates | MODERN VILLA I FÖRSTA LINJEN UTMED HAVET I PORT…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • MODERN VILLA I FÖRSTA LINJEN UTMED HAVET I PORT ANDRATX

Fakta Bilder

627m2 6 Sovrum i Port Andratx

Detta vackra moderna familjehus ligger i den första havslinjen i Port Andratx. Huset är uppdelat i tre våningar, som också är förbundna med en hiss. Två mastersviter och ett extra sovrum ligger på övervåningen, alla med fantastisk havsutsikt. På bottenvåningen finns ett modernt öppet kök, ett separat arbetskök, öppen bodega och en stor matsal med utgång till terrassen, med ett sommarkök och ett stort matbord. Dessutom hittar du ett separat vardagsrum med en öppen terrass, stängd med en glasvägg vid behov, och ett extra sovrum med garderob och eget badrum. I källaren finns två separata sovrum, vart och ett med eget badrum, ett gästrum med pentry och ett stort och fullt utrustat gym. Ytterligare faciliteter inkluderar en stor saltvattenpool med separat solterrass och på nedre plan bastu, dusch och toalett med tillgång till ytterligare en terrass med havsutsikt, gästtoaletter, grovkök och mycket mer. Hela huset är utrustat med ett bussystem (EIB-port) så att luftkonditionering, belysning, jalusier, larm, värme etc. bekvämt kan styras.

 • Boyta

  627m2
 • Tomt

  1541m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  02Q005
 • Badrum

  6
 • Pris

  23 119 830 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: