Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern villa i minimalistisk stil med stort poolområde och vacker vy över l

Fakta Bilder

450m2 6 Sovrum i Ibiza Town

Den ljusa och luftiga villan finns i Santa Eularia på det underbara Ibiza och är omgiven av det grönskande landskapet och har en vacker blick mot Medelhavet. Fastigheten har en tomtyta på ca 950 kvm där bostadsytan upptar ca 450 kvm, dessutom ett flertal både öppna och täckta terrasser och ett härliga poolområde att svalka sig i. Husets två våningsplan innehåller i entréplan: den rymliga och ljusa salongen med öppna spisen, köket som är komplett inredd och utrustad med alla vitvaror och är i öppen planlösning mot matsalen, den separata toaletten, förrådet och utgången mot garaget. Stora skjutdörrar öppnar upp mot sköna uteplatser och poolen. En trappa ned finns två sovrum som delar på ett badrum och som har tillgång till en terrass med biljard- fotboll- och landhockey-bord, huvudsovrummet med eget badrum en-suite, två sovrum som delar på ett en-suite badrum samt ytterligare ett sovrum med badrum en-suite. Övriga faciliteter av detta eleganta hem är bl.a. luftkonditionering varm/kallt, centralvärme (olja, el och solvärme), golvvärme, intercom, jacuzzi, automatiskt bevattningssystem för trädgården, alarmsystem, ett dubbelgarage och några p-platser. I närheten finns den flotta yachthamnen av Santa Eularia, den fina badstranden med sin trevliga strandpromenad. Öns huvudstad Ibiza är bara en 15 minuters biltur bort.

 • Boyta

  450m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  8163
 • Badrum

  4
 • Pris

  3 966 629,30 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: