Lavin Estates | MODERN VILLA MED FANTASTISK HAVSUTSIKT I DET…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • MODERN VILLA MED FANTASTISK HAVSUTSIKT I DET EXKLUSIVA ALCANADA

Fakta Bilder

261m2 4 Sovrum i Alcudia

Denna vackra villa erbjuder underbar havsutsikt och ligger i det exklusiva bostadsområdet Alcanada. Villan byggdes med högkvalitativa material. Daino marmorgolv på bottenvåningen, parkettgolv på första våningen och ett travertin marmorbadrum. Fasaden och huvudentrén till fastigheten är också klädd i marmor. Fastigheten är uppdelad enligt följande:
Bottenvåningen består av ett stort vardagsrum och matsal med tillgång till en täckt terrass, ett kök med matplats, ett sovrum med dubbelsäng, dusch och tvättstuga. På första våningen finns tre sovrum med dubbelsäng, två badrum med jacuzzi och en täckt terrass. I källaren finns ett garage för två bilar, ett pannrum och en vattentank. Det finns också en vacker infinity-pool med ett trädäck, en liten trädgård och ett värme- och luftkonditioneringssystem med returluft. Denna moderna villa är ett perfekt val för bekvämt boende i ett exklusivet område, antingen som ett fritidshus eller som en investering.

 • Boyta

  261m2
 • Tomt

  450m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  009YH2
 • Badrum

  3
 • Pris

  995 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: