Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern villa med fantastisk utsikt över Cala Blava

Fakta Bilder

258m2 5 Sovrum i Cala Blava

Denna vackra villa med fantastisk utsikt ligger i ett bostadsområde vid kusten i Sa Torre, bara 15 minuters bilresa från Palma. Den byggdes på två våningar och erbjuder ett rymligt och ljust vardagsrum med matplats, öppen spis, ett TV-rum, ett fullt utrustat kök med tvättstuga, fem sovrum, ett av dem med ett omklädningsrum, fyra badrum, varav två har eget badrum och ett uthus. Det finns också en 258 m² stor källare med garage för 8 bilar, en trädgård med gräsmattor och en damm och en uppvärmd saltvattenpool. Ytterligare funktioner är: golvvärme via solpaneler, luftkonditionering, träpaneler av iroträ, garagelift, hyreslicens.

 • Boyta

  258m2
 • Tomt

  1100m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  00DT08
 • Badrum

  4
 • Pris

  1 677 861,96 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: