Lavin Estates | Modern villa med havsutsikt på gångavstånd
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern villa med havsutsikt på gångavstånd - Sold

Fakta Bilder

442m2 4 Sovrum i Port Andratx - Sold

Denna spektakulära villa är redo att välkomna sin första ägare och erbjuder en av de bästa panoramautsikterna över havet på Mallorcas kust. Villan ligger inom gångavstånd till hamnpromenaden i Port Andratx med sina många butiker och restauranger. Den är byggd enligt högsta standard med stor öppen planlösning, rymliga terrasser och 4 sovrum med 4 badrum. Från varje rum kan du njuta av havsutsikten och när du öppnar de stora fönstren ansluter interiören till poolområdet och de soliga terrasserna. En glastrappa och en glashiss ger tillgång till alla nivåer och förbättrar villans spektakulära utseende. Andra funktioner i denna villa inkluderar: 2 parkeringsplatser med infällbar entrégrind, golvvärme och kylning, samt elektriskt manövrerade terrassdörrar och mycket mer.
 • Boyta

  442m2
 • Tomt

  650m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02NHYI
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: