Lavin Estates | Modern villa med helt fantastisk havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern villa med helt fantastisk havsutsikt

Fakta Bilder

373m2 4 Sovrum i Alcudia

Detta är en modern villa med alla bekvämligheter som slutfördes i slutet av 2018. Villan ligger i det exklusiva Alcanada. Fastigheten inreddes med stor omsorg av en känd inredningsarkitekt. Det höga läget och den sydliga orienteringen erbjuder en enastående utsikt över havet och Alcudiabukten. Bottenvåningen med sitt öppna vardagsrum och matsal och det rymliga köket ger tillgång till en 120 m2, delvis täckt terrass, som slutar med infinitypoolen på 48 m2. På första våningen finns fyra sovrum, vart och ett med eget badrum, varav tre har tillgång till balkongen med fantastisk utsikt. Källaren med bastu, jacuzzi och stort garage kompletterar erbjudandet. Golvvärme, integrerad luftkonditionering, LED-belysning, larm och automatisk bevattning kompletterar anläggningen och fastigheten lämnar inget övrigt att önska.

 • Boyta

  373m2
 • Tomt

  780m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02JZ18
 • Badrum

  4
 • Pris

  2 866 070 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: