Lavin Estates | Modern villa med panoramautsikt över det öppna havet
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern villa med panoramautsikt över det öppna havet - Sold

Fakta Bilder

436m2 5 Sovrum i Andratx - Sold

Denna moderna villa under uppförande ligger i ett spektakulärt läge i Port Andratx, den berömda fiske- och yachthamnen på exklusiva sydvästra Mallorca. Fastigheten i söderläge ligger på en höjd och erbjuder en otrolig panoramautsikt över bukten och ut över det öppna havet. Huset har totalt fem sovrum, alla med badrum en-suite, ett rymligt vardagsrum och matplats, ett öppet modernt kök med Gaggenau-apparater och ett Viessmann-kylskåp. Villan är utrustad med dörrar från golv till tak och material av hög kvalitet. Den spektakulära arkitekturen med stora fönsterfronter och maximalt ljusinsläpp gör denna fastighet till en absolut upplevelse. Ytterligare tillbehör är golvvärme via värmepump, luftkonditionering h/c, larmsystem, hiss, Sonos ljudsystem, domotik (smart hem), dubbelgarage, fitness- & SPA-avdelning, möjlighet till hemmabio, separat lägenhet, tvättstuga och strykrum, bodega och en 17 meter lång utomhuspool med förinstallation för uppvärmning.

 • Boyta

  436m2
 • Tomt

  1367m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02I6N5
 • Badrum

  6
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: