Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern villa med tillgång till stranden under produktion

Fakta Bilder

307m2 4 Sovrum i Porto Portals

Denna moderna villa ligger i ett bostadsområde i Cala Vinyas på en tomt på 1 660 m2 med sydlig exponering och vid utsikt. Det är bara några minuters bilresa från de två marinorna i Puerto Portals och Puerto Adriano och cirka 20 minuter med bil från Palma. Direkt framför huset, bara några meter bort, finns det tillgång till stranden Cala Vinyas. Fastigheten sträcker sig över en våning och består av 4 sovrum, ett av dem med badrum en-suite, ett vardagsrum och ett stort kök, ett tvättstuga, ett skafferi, en gästtoalett och ett gym med utrustning från Technogym. De tre andra sovrummen delar det andra badrummet och är alla utrustade med en utomhusdusch. Det finns också ett tvåbils-garage. Det är en villa med ett mycket högt energicertifikat eftersom det har solpaneler, återvinning av vatten, golvvärme och regnvattenåtervinning. Utanför, framför verandan, finns en 40m2 pool med vattentak och en pergola med ett utrustat sommarkök. Byggnationen förväntas vara klar under det första kvartalet 2021.

 • Boyta

  307m2
 • Tomt

  1660m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02IWWH
 • Badrum

  3
 • Pris

  2 676 676,20 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: