Lavin Estates | Modern villa på ett utmärkt läge med underbar…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern villa på ett utmärkt läge med underbar havsutsikt - Sold

Fakta Bilder

426m2 5 Sovrum i Cas Catala - Sold

Denna moderna, nybyggda villa imponerar med sitt utmärkta läge på en stor, plan tomt, perfekt för barnfamiljer, samt den underbara havsutsikten och panoramautsikten! Villan är fördelad på 3 våningar. I bottenvåningen finns 4 sovrum, alla med eget badrum, gästtoalett och direkt tillgång till garaget. En gods-hiss leder från garaget direkt till köket, så att transporten av inköpen underlättas. Från alla rum på bottenvåningen har man tillgång till den rymliga trädgården i markplan. Den stora saltvattenpoolen och det plana området inbjuder till att dröja kvar med vänner under soliga dagar. Några steg leder till första våningen, där man hittar det stora sovrummet med en liten terrass med utsikt över havet och det ljusa vardagsrummet/matsalen med öppet kök. På den angränsande terrassen njuter man av den underbara havsutsikten medan tex lagar mat, äter tillsammans eller bara med ett glas vin. Den stora takterrassen lämnar inget övrigt att önska - man har en underbar utsikt över bergen och havet, perfekt för att avsluta en lång dag i lugn och ro. Ytterligare funktioner: garage för 2 bilar, vändbar luftkonditionering, golvvärme, stor trädgård, saltvattenpool, larmsystem, godshiss.

 • Boyta

  426m2
 • Tomt

  1203m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02KC4L
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: