Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • MODERNISERAD ELEGANT VÅNING PÅ BÄSTA LÄGE

Fakta Bilder

220m2 3 Sovrum i

Detta eleganta smycke ligger i en restaurerad byggnad från 1850 direkt vid Paseo del Borne med en yta på 220 m². Förutom sitt fantastiska läge i elitområdet nära katedralen och lyxbutiker som Louis Vuitton, imponerar denna fastighet framför allt med vackert restaurerade gamla dörrar, mosaikgolv och stuckaturtak i vardagsrummet. Den rymliga lägenheten består av en entré, ett vardagsrum med ett öppet kök och angränsande matsal, ett annat vardagsrum med en entré lounge och ett angränsande bibliotek, en gästtoalett och en arkad till sovområdet med tre sovrum och tre badrum. Andra funktioner som är värda att nämna är: hiss, balkonger, höga fönster, central luftkonditionering, värmeelement i sovrummen och i vardagsrummet och matsalen via centralvärme med luftvärmepump, kontrollerad bostadsventilation, riktiga trägolvbrädor i sovrummen och naturstengolv i sovrummen, designkök med enheter från MIELE och designerbadrum med utrustning från Hans Grohe och Villeroy & Boch. Karakteristisk och elegant heminredning på ett utmärkt läge!

 • Boyta

  220m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  MODERNISERAD ELEGANT VÅNING PÅ BÄSTA LÄGE
 • Badrum

  3
 • Pris

  1 764 115,30 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: