Lavin Estates | Modernt boende i exklusiv lägenhet
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modernt boende i exklusiv lägenhet - Sold

Fakta Bilder

161m2 2 Sovrum i Porto Portals - Sold

Ett unikt bostadsprojekt i Puerto Portals, en av de mest åtråvärda platserna i Medelhavet. Ett konceptuellt designprojekt för en kvalitetslivsstil som kombinerar de fyra elementen jord, eld, vatten och luft som tema genom sina 31 lyxbostäder. Byggd enligt högsta standard och kvalitet, kommer ELEMENTS att nå toppen av modernt boende, med en 24-timmars concierge-service och en oöverträffad standard som är beredd att tillfredsställa de mest kräsna önskningarna. Detta raffinerade bostadsområde ligger inom gångavstånd från marinan och sandstranden och har ett unikt läge i ett område där inga ytterligare projekt av denna typ kommer att vara möjliga. En drömlik utsikt över Palma-bukten, det öppna havet, plus bergen, skapar en spännande miljö med härlig skönhet. Lägenheterna har planerats för att uppnå högsta kvalitet i alla aspekter. Inredningsstandarden uppfyller Medelhavskomforten med enastående kvalitet. Alla beslag, material och designfunktioner har valts noggrant och under en begränsad tidsperiod är det möjligt att välja en skräddarsydd interiör som bäst passar dina krav. Ren avkoppling eller personlig träning är tillgänglig under alla årstider i spaMENT. En påkostad lounge för att koppla av, utomhuspool, uppvärmd inomhuspool och ett gym med avancerad utrustning väntar. En hållbar byggnad innebär att bygga energieffektivitet. I en delikat och bevarad miljö som ön Mallorca är det särskilt viktigt att ge detta område en grundläggande och ledande roll.

 • Boyta

  161m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  025ZS0
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: