Lavin Estates | Modernt boende i totalrenoverat hus med pool mitt i…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modernt boende i totalrenoverat hus med pool mitt i staden

Fakta Bilder

280m2 3 Sovrum i Santa Catalina

Beläget på en lugn gata bara några minuters promenad från Santa Catalina-marknaden, har detta vackra moderna hem totalrenoverats i nordisk stil med de finaste materialvalen. Huset är fördelat på 3 våningar och består på första våningen av ett arbetsrum, följt av en hall som leder till ett vardagsrum med öppen planlösning och med öppen spis, det stora integrerade köket med högt i tak och en separat matsal som vetter mot en stor anlagd uteplats med pool. På samma plan finns gästtoalett, garage och trappan som leder till övervåningen. På denna våning finns vardagsrummet med öppen planlösning med högt takbjälkar och öppen spis, 2 dubbelrum med badrum en-suite och rymliga garderober. På tredje våningen finns ytterligare ett stort sovrum med badrum en-suite. Detta rum kan användas som huvudsovrum alternativt som gästlägenhet då det finns ett fullt utrustat pentry. På framsidan finns en första terrass på ca 15m2 varifrån man kan nå solterrassen via en spiraltrappa. Fastigheten är utrustad med golvvärme, integrerad luftkonditionering varm/kall. Sammanfattningsvis är detta ett helt nytt hus med mycket karaktär och stora utomhusytor i ett av Palmas mest eftertraktade områden. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller vill se fastigheten.

 • Boyta

  280m2
 • Tomt

  140m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02O5KN
 • Badrum

  4
 • Pris

  2 058 000 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: