Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Fantastisk byggtomt med perfekt havs läge i Port Andratx - Sold

Fakta Bilder

1108m2 7 Sovrum i Puerto Andratx - Sold

Lavin-Estates har nöjet att erbjuda ett enastående tillfälle att förvärva en mycket unik byggtomt i Las Brisas, Puerto Andratx. Det perfekta läget i Puerto Andratx, nära fiskehamnen, den spektakulära panoramautsikten över hav och land och det exklusiva toppläget med hela ca 2.500 kvm gör tomten helt unik. Tomten har härliga ytor och möjliggör uppförande av en mycket stor bostad. Projektet har planerats för en huvudbyggnad med en boyta om ca 717 kvm, ett separat gästhus om ca 391 kvm samt en swimmingpool om ca 72 kvm. Här väljer man själv vem som blir byggherren och vilka material som kan ge livskvalitén och skapa trivsel för familjen.

 • Boyta

  1108m2
 • Sovrum

  7
 • Property ID

  104308
 • Badrum

  8
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: