Lavin Estates | Modernt parhus i det populära området Es Capdella
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modernt parhus i det populära området Es Capdella - Sold

Fakta Bilder

215m2 3 Sovrum i Santa Ponsa - Sold

Den här fastigheten ligger i det populära området Es Capdella och överraskar med sin väl genomtänkta och intelligenta design, uppmärksamhet på detaljer och högkvalitativt utförande. Nyligen totalrenoverad har fastigheten anpassats perfekt för en familj på tre eller fyra personer. Det rymliga vardagsrummet och matsalen utgör husets centrum, med designköket som ett speciellt blickfång. Härifrån har man också tillgång till den bakre terrassen med ett optimalt utrustat utekök - flera olika citrusträd ger frukten till en färsk morgonjuice. På framsidan finns solterrassen som ramar in poolen. På övervåningen finns tre sovrum och två badrum, i källaren finns ett rymligt garage för två fordon och förvaringsutrymme för dagliga behov samt ett multifunktionellt rum - perfekt som ett lekrum för barnen - det finns också ett förråd och en tvättstuga rum. Extra: golvvärme, luftkonditionering h / c.

 • Boyta

  215m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02JECO
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: