Lavin Estates | Modernt radhus i idylliska Calvià
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modernt radhus i idylliska Calvià - Sold

Fakta Bilder

119m2 3 Sovrum i Calvia - Sold

Detta nyligen färdigställda radhus ligger i ett litet bostadsområde i centrum av den populära byn Calvià. Hösten 2024 kommer bostadsområdet att utökas med ytterligare 4 enheter och en gemensam pool. Husets bostadsyta är uppdelad i ett vardagsrum/matsal med öppet kök och täckt terrass, ett sovrum och badrum på bottenvåningen och ytterligare två sovrum och två badrum på övervåningen. Här finns också en rymlig och mycket solig terrass där man kan installera en bubbelpool. På denna nivå har du en vacker utsikt över bergen och landsbygden. Dessutom har denna fastighet ett förråd, tvättstuga och en privat parkeringsplats utomhus. Den lugna byn Calvià ligger vid foten av Tramuntana-bergen och ändå kan du inom några minuters bilresa nå kustorterna i sydvästra Mallorca, som erbjuder alla bekvämligheter som golfbanor, marinor, vackra stränder och naturligtvis många fritids- och shoppingmöjligheter. Palma centrum och flygplatsen kan nås på 15 till 20 minuter.
 • Boyta

  119m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02RXPX
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: