Lavin Estates | Modernt radhus med vacker havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modernt radhus med vacker havsutsikt

Fakta Bilder

200m2 4 Sovrum i Cas Catala

På ett lugnt läge sydväst om Mallorca och några kilometer från Palma byggdes detta radhus 1990 och totalrenoverades 2018. Det är en del av en förening som består av totalt 15 enheter med gemensam pool. På bottenvåningen finns ett stort vardagsrum, öppet kök med tvättstuga, toalett och en vacker terrass med mycket privatliv. Huset erbjuder fyra sovrum, varav två har eget badrum och havsutsikt (från båda våningsplanen). De andra två sovrummen delar badrum. Dessutom renoverades denna fastighet, som ligger bara 200 meter från havet, år 2018 med material av hög kvalitet, såsom Binissalem-sten, Corian-bad och NEFF-apparater i köket. Fler funktioner i fastigheten är luftkonditionering h / c, golvvärme i badrummen, förråd, gemensam pool och parkering. Med alla dessa fördelar kan fastigheten vara ett bra alternativ för dig som söker ett helårsbostad eller alternativt som semesterbostad.

 • Boyta

  200m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02GBYQ
 • Badrum

  4
 • Pris

  1 490 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: