Lavin Estates | Mysig renoverad lägenhet i Santa Catalina
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Mysig renoverad lägenhet i Santa Catalina - Sold

Fakta Bilder

65m2 2 Sovrum i Santa Catalina - Sold

Denna vackra lägenhet har totalrenoverats 2018 och erbjuder ett vardagsrum med kök i öppen planlösning, separat tvättstuga, två sovrum och ett badrum. Höjdpunkten i denna perfekta pied-a-terre i Santa Catalina är den vackra privata terrassen med delvis havsutsikt mot hamnen i Palma. Lägenheten har luftkonditionering varm / kall och dubbelglasade fönster. Det centrala läget i hjärtat av det välkända distriktet Santa Catalina är en inspiration för alla som letar efter ett aktivt liv i staden Palma.
 • Boyta

  65m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02RVUH
 • Badrum

  1
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: