Lavin Estates | Mysigt familjeboende med pool och separat gästhus i…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Mysigt familjeboende med pool och separat gästhus i Palma stad

Fakta Bilder

166m2 4 Sovrum i Palma

Härligt hus i det vackra området Son Espanyolet med gångavstånd till den berömda Santa Catalina -marknaden och Palma Sport & Tennis Club. Huset är på 242m2 och är fördelat på flera våningar. På huvudnivån finns ett stort vardags-matrum med öppet kök, 1 gästtoalett, en stor trädgård, en veranda med tillgång till trädgården och den privata poolen, ett stort garage och en tvättstuga. Från trädgården kommer man in i gästhuset som är på 50m2, totalrenoverat och aldrig använt. Gästhuset består av ett sovrum med badrum, ett vardagsrum och ett bekvämt kök och är separerat från huvudhuset. På första våningen finns 4 sovrum med 3 badrum, varav 2 med eget badrum, luftkonditionering i alla rum. Perfekt för en barnfamilj då huset ligger mycket nära skolor och alla bekvämligheter.

 • Boyta

  166m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02MEUU
 • Badrum

  3
 • Pris

  1 465 100 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: