Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Mysigt hus på landet med gångavstånd till Puerto de Andratx - Sold

Fakta Bilder

346m2 5 Sovrum i Puerto Andratx - Sold

Detta hus på landet har stor potential och imponerar med sitt läge, sin integritet och en stor plan tomt med en mängd av olika fruktträd. Fastigheten erbjuder den nya ägaren möjligheten att förverkliga sina egna idéer och visioner och skapa sin drömegendom. Huset ligger i en mycket lugn och privat del av Andratx, och ändå är den trendiga hamnpromenaden med dess olika restauranger, barer och affärer inom gångavstånd. Det finns en stor pool att njuta av under soliga dagar och ett grillområde som är perfekt när man har gäster.

Övriga funktioner: luftkonditionering h / c, centralvärme, amerikanskt kök, öppen spis, grillplats, stor pool, olika öppna och täckta terrasser, 3 separata gästlägenheter, parkering för 4 bilar och en bilaga (förråd) på ca. 40m2.

 • Boyta

  346m2
 • Tomt

  5774m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02H5V7
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: