Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Naturskön tomt nära Llucmajor med giltigt byggnadstillstånd

Fakta Bilder

0m2 5 Sovrum i Llucmajor

Denna tomt på 28 000 m2 ligger ungefär 2 kilometer från byn Llucmajor och är mycket lättillgänglig. Fastigheten säljs med giltigt bygglov för byggande av ett modernt Medelhavs hus i Finca-stil. Byggnadstillståndet tillåter en netto boyta på 498 m2 och en pool på 68 m2. Det planerade huset har en bottenvåning med ett vardagsrum / matsal, ett välutrustat kök, tre dubbelsovrum alla med badrum och gästtoalett. På övervåningen finns ytterligare tre sovrum med eget badrum, vardagsrum, gästtoalett och en stor terrass. Källaren är tänkt som ett teknikrum och förråd; Det är också möjligt att nå alla tre våningarna med en hiss. Det är möjligt att ändra byggprojektet enligt egna önskemål.

 • Tomt

  280000m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02HU7V
 • Badrum

  5
 • Pris

  500 272,92 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: